Goeie, inwoner van Midden-Fryslân. Denk ook mee over hoe uw dorp beter bereikbaar wordt én blijft.

Vul de enquête in

Waarom BûtenGewoan Berikber er ook voor u toe doet:

Wij zijn er voor álle inwoners van Midden-Fryslân en zeker niet alleen voor de busreizigers. Bereikbaarheid is namelijk meer dan alleen een busverbinding. Bereikbaarheid is een boodschap kunnen halen, naar school gaan en gewoon even op visite kunnen wanneer u dat wilt. BûtenGewoan Berikber gaat daarmee over de leefbaarheid van uw dorp en het Friese platteland in het algemeen.

Bereikbaarheid gaat niet alleen over nu, maar ook -en vooral- over later. En die leefbaarheid van uw dorp geldt voor u, maar ook voor uw familieleden, vrienden, kennissen en buren.

Samen met u gaan wij op zoek naar nieuwe en slimme manieren om van A naar B te komen. Zo maken en houden we samen Midden-Fryslân berikber voor alle inwoners. Doet u mee?

Femke, Richard & Daan

Echt voor álle inwoners van Midden-Fryslân:

BûtenGewoan Berikber? Dat gaat toch alleen over het openbaar vervoer?

Nee zeker niet! Wij zijn er voor alle inwoners, niet alleen voor mensen die regelmatig in de bus stappen. De bereikbaarheid van het Friese platteland gaat over meer dan busverbindingen alleen! Het gaat over gaan en staan waar u wilt, ongeacht leeftijd en beschikking over eígen vervoer. Bereikbaarheid gaat over; even een boodschap kunnen halen, naar school gaan en even een bezoek aan iemand brengen, gewoon, wanneer ú dat wilt. BûtenGewoan Berikber gaat dus verder dan een openbaar vervoer- of mobiliteitsvraagstuk, het gaat over de leefbaarheid van uw dorp voor nu én later…

Ik ga nooit met de bus en kan mezelf prima redden, waarom zou ik meedoen?

We zijn blij dat u nu geen problemen ondervindt, maar denken graag met u na over hoe we samen slimmer om kunnen gaan met de bereikbaarheid van het platteland in het algemeen. Bereikbaarheid gaat volgens ons namelijk niet alleen over nu, maar ook -en vooral- over láter. Ook voor u. Denkt u met ons mee? Vul dan de enquête in, of bezoek een van de bijeenkomsten!

Om van A naar B te komen ben ik volledig afhankelijk van anderen. Is dit project interessant voor mij?

Jazeker! Juist ú heeft belang bij een goede bereikbaarheid om van A naar B te komen! We zouden graag weten hoe uw huidige situatie is en hoe we deze in de toekomst zouden kunnen verbeteren. Denkt u met ons mee via de enquête of komt u langs tijdens een van de bijeenkomsten? 

Ook zo kunt u met ons meedoen:

Actieve deelname

U wilt graag een actieve bijdrage leveren aan dit mooie project. Vul het contactformulier in, dan laat Femke snel iets van zich horen. 

Bijeenkomst bezoeken

Deel uw mening en kennis als inwoner bij een bijeenkomst. 

  Deelname enquête

  Ik wil graag helpen, maar het mag niet te veel tijd kosten. Vul in 15 minuten de vragenlijst in laat ook uw mening tellen. Alvast bedankt!

  Zijn we al bij u langs geweest?

  Zoals beloofd, we komen naar u toe! Heeft u al een flyer op uw deurmat gevonden, of bent u een van ons al tegen gekomen op het schoolplein? Wij gaan namelijk heel de maand januari op pad, gewapend...

  Benieuwd naar meer? Of wil je gewoon niks missen? Op Facebook posten we elke week nieuwe updates omtrent de doarpsfyts.

  Bekijk de activiteiten in het werkgebied van  Midden-Fryslân!

  Ontdek in welk gebied we actief zijn, en wat er allemaal staat te gebeuren. Volg ons op de voet. Zelf een suggestie om iets toe te voegen? Laat het ons weten. 

  Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  Toestemming

  8 + 7 =

  Vragen of opmerkingen? Neem direct contact op met Femke, Richard & Daan